Om oss

VIS Eiendomsmegling AS er et frittstående eiendomsmeglingsforetak som har sitt hovedkontor i sentrum av Kristiansund. Vårt meglerteam består av i alt 6 meglere med tilsammen over 40 års meglererfaring. Vi har «inhouse» interiørdesigner/fotograf, og som første meglerforetak i Norge innførte vi fra sommeren 2013 videovisning som en standard del av vår markedspakke. For å kunne gjøre et slikt sprang inn i fremtiden samarbeider vi nå med VisOss AS som spesialiserer seg på digital markedsføring og videovisning av eiendom.

Meglerforetaket ble etablert i 2010 med det formål å være til hjelp for boligselgere som ønsker optimal fokus på egen eiendom - gjennom hele salgsprosessen. Dette søker vi å gjøre ved å fremheve det unike ved hver enkelt bolig som kommer for salg hos VIS Eiendomsmegling AS, via smakfulle annonser og unik markedsføring. Ukentlig nyhetsbrev sendes hver fredag til omkring 650 boliginteressenter i vår boligdatabase. Sammen med videovisning gir dette en stor spredningseffekt, som gjør vår kombinerte papirbaserte/digitale markedsføringspakke til en pakke med stor slagkraft. I tillegg ønsker vi å være en aktiv rådgiver i forkant av salget, både ved meglerfaglige råd og interiørveiledning. Vårt mål er også å ligge i forkant av utviklingen innenfor eiendomsmeglerbransjen i forhold til teknologi, i den grad dette tjener våre oppdragsgivere. Vi har likevel ikke glemt at «Det enkle ofte kan være det beste».

God service og høy kvalitet på våre eiendomsmeglerleveranser skal være et kjennetegn for vårt selskap.

Gjennom vår lange erfaring som eiendomsmeglere har vi kjennskap til hvor mye som står på spill når en eiendom legges ut for salg. Vi har derfor tatt, blant annet styling og interiørveiledning opp mot våre oppdragsgivere, på alvor, og gjort dette til en del av vår obligatoriske arbeidsoppgave. I tillegg er videovisning av boliger den viktigste visningsarena for boliger framover, ut fra omfang av Karamba tilgjengelighet på alle digitale plattformer (smarttelefon, Ipad, pc m.v.).

Markedet på Nordmøre har tatt imot vårt konsept med «åpne armer» og vi tar sikte på å videreutvikle vårt selskap innen regionen. Vår målsetning er å ha de, til enhver tid, beste eiendomsmeglere ansatt i vårt selskap, samt det beste markedsføringskonseptet som er tilgjengelig i markedet!

Vi lever av gode opplevelser for kjøper og selger!

  • Fremtidens markedsføring har vi innført NÅ, med videovisning av boliger
  • Vi er behjelpelige med å bistå med praktiske tips for å klargjøre din bolig til salg.
  • Over 40 års meglererfaring.
  • Alle våre meglere er tilknyttet Norges Eiendomsmeglerforbund.
  • Vi setter kvalitet veldig høyt - Du som vår kunde vil merke det!
  • Vi tilbyr en unik markedspakke som setter din bolig i fokus.
  • Vi gir profesjonell rådgiving og veiledning for å ivareta både selger og kjøper.